Tuesday, March 9, 2010

Bostanirea grasei

Bostănirea grasei (cules de pe internet)

Omul e făcut să depăşească obstacolele. E în natura masculină să încerci să cucereşti tărâmuri intangibile, să ajungi pe lună, să urci cel mai înalt munte. Fie el şi un munte de osânză. Un mare om, eu adică, am spus odată „nu eşti bărbat până nu fuţi o grasă”. Numai una, dacă fuţi două deja eşti pervers. Dar una este experienţă de viaţă, e depăşirea orizontului. E poezie pură. Te simţi viu şi vertical, cu valoare şi ţel când dărâmi namila şi te sui cu mădularul peste ea.

De eşti vânător agil, cu vene pe testicule, ieşi după ea pe stradă. Să o pândeşti e uşor. Ochii ei, la fel ca ai rinocerului, nu disting decât mişcarea. Atâta timp cât stai pe loc şi nu miroşi a mâncare sau a frică, nu te va detecta. E bine să ai un miros neutru, de căcat spre exemplu. Un căcat scârbos, nu unul comestibil, că nu se ştie cât îi e de foame. Trebuie să te apropii hotărât, rapid şi fără ezitare, ca un ninja, şi să îi dai o brîncă, ca huiduma să cadă într-o parte şi să rămână cu capul înţepenit într-un gard. Va deveni agitată, va mugi şi va da din picioarele ei groase cât mesteacănul. Atenţie, o lovitură nimerită cu buturugile îţi poate zdrobi oasele într-o pudră fină.


Cu curaj va trebui să sari în spatele ei şi să o scarpini pe spinare până se domoleşte şi horcăie a plăcere. Abia atunci vei putea să atentezi la peştera cu păr. Să năclăieşti bastonul. Atenţie însă, că e lucrătură sinistră acolo. Floacele gigantice te pot prinde ca nişte tentacule, se pot învălătuci în jurul tău şi strânge de la mişcare, putând să mori acolo, după 3 zile, de sete, agăţat la curul ei. De aceea niciodată să nu atentezi la şuncă fără o macetă la tine. Un alt pericol este că dacă ai prea mult avînt la dat din cur, s-ar putea să fii supt înăuntru. Nu e de şagă când o asemenea văgăună face vid. Te trezeşti în dihanie şi vei muri prin asfixiere. Va fi chiar greu să simţi ceva, fiind aşa de largă. Recomand să îi dai din când în când câte un pumn în anus, să se contracte de la durere.

Dacă ai reuşit să îndeplineşti măreţia, tot ce rămâne de făcut e să descaleci de pe behemot şi să o rupi la fugă. Dacă te urmăreşte, aleargă în zig-zag. Nu va putea face curbe bruşte şi te vei pierde uşor şi victorios în desişuri.

2 comments:

Lilly said...

Foarte haioasa dar si extrem de jignitoare. Marturisesc ca reteta asta de "gluma scarboasa" e cea mai greu de digerat,dar si cea mai gustoasa:)) (ca sa ma incadrez in registrul "gastronomic" pe care l-ai folosit in unele pasaje)


catacc said...

Dupa cum este scris: "cules de pe internet".

In general imi plac fetele/femeile de la 17 la 67 de ani, de la 47 la 97 de kg, de la 147 la 197cm.

Daca e haios, bine. Dar nu cred ca ar trebui sa pun disclaimer cu "orice similitudine cu persoane reale este pur intamplatoare"... bla, bla, bla.