Tuesday, September 15, 2009

Stiri vechi dar actuale

Nu ma uit la stirile romanesti, nici macar pentru vreme (rubrica meteo).
Nu ma intereseaza cate femei sau masini are ala, cu cine s-a mai futut aia si vai, ce pacat, nu si-a respectat promisiunea sa ii bage in gura si un microfon, in loc de altceva, etc.

Asa ca stirile de pe internet suna cam in felul urmator:
- O muiere si-a uitat copilul in taxi, in graba fiind sa ajunga la bingo. Logica ei spune ca daca are destui bani, ori isi leaga trompele, ori mai face altul.

- O alta femeie i-a rupt mina socrului in timp ce discutau despre fotbal. Femeia tinea cu Villareal pentru ca tocmai ii venise aprobarea de capsuni.

- Unu' insurat s-a dus la o prestatoare de prin zona. Nemultumita de faptul ca omul a adormit in timpul actului sexual, femeia i-a scos verigheta si i-a tras-o pe organ. Bancul intreaba ce e mai rau: sa te vada doctorii, sa te vada nevasta ca vii de la curve, sau ca o ai destul de mica incat sa intre verigheta pe ea?

- Altul si-a bagat-o intr-o sticla de cola. Am incercat si eu si din fericire a mea nu intra, asa ca prefer sa mi-o bag doar verbal cand e mai mult acid decat apa in sticla.

- Pe undeva prin tara (pe la moldoveni, logic), s-au nascut foarte multi copii intr-un interval de timp foarte scurt. Scazand 9 luni, evenimentele de bagat dansa intr-ansa au avut loc cam pe 14 Februarie, sau ziua lui Valerica.
Criza, ce sa zic, daca in loc sa cumperi bomboane sau macar un pachet de 3 cauciuce, ai decis ca e mai ieftin sa dai in rate: haine, mancare, scolarizare, taxe, educatie, amenzi in locul ultimei daca iti face plodul tranznai, etc...

- Alt nebun s-a saturat sa fie poluat fonic de catre nevasta asa ca a inchis-o in cocina porcilor. Omul a intrebat politistii care este problema din moment ca are unde sa doarma, sa-si faca nevoile si ca primeste mancare de doua ori pe zi?

- Alt moldovean si-a pierdut si nevasta si amanta. Fiecare a primit cadoul celeilalte. Din moment ce aveau nume diferite si greutati la fel de diferite, au banuit ele ceva.

0 comments: