Thursday, November 29, 2007

Chestii urate de pe net

Iata ca a venit timpul pentru inca o frustrare.

Se pare ca in ultima vreme, sa tot fie vreo 2-3 ani, de cand IQ-ul populatiei incepe sa scada vertiginos. Sau poate nu scade, se mentine la acelasi nivel, numai ca se inmultesc persoanele care il poseda.

Asadar, poate ca IQ-ul scade, daca facem o medie pe numarul de persoane.

Si dupa introducere urmeaza... ce anume?
Incheierea.

Din ce in ce mai multe imagini, filme, texte apar pe net si in media, si au un caracter deviant.

De la cele usoare de genul "marita-te la 16 an cu un bosorog ca sa traiesti bine", "lasa scoala si apuca-te de cantat/dansat/furat", pana la cele urate de "uita-te la poza asta cat de cool este sau la filmul asta ca sa vedem care dintre noi e mai tare si rezista pana la sfarsit".

Cunoscatorii,... cunosteau site-ul Oggrish. Nu intru in amanunte. Se pare ca a renascut sau a mai aparut unul la fel.

Apoi au aparut pustanii care nu pot sa isi tina pula in pantaloni si incep sa faca diversi puiandrii, pe care evident ca nu ii educa (macar sa isi rascumpere greselile de ratati/drograti/ignoranti ce sunt) ci binenteles ca ii invata de bine: cum sa fure, cum sa sparga masini, cum sa pacaleasca, cum sa cerseasca.
Cand ai 16 ani si sustii cu mandrie ca acel copil din bratele tale e chiar al tau si are aproape 2 ani... nu e motiv de fala pentru tara asta.

Nu fac referire la o etnie / minoritate / nationalitate anume.
Nu vorbesc numai de romani.

Sunt diverse imagini accesibile publicului si chiar filmulete scabroase care prezinta cele mai deviante comportamente: de la urofilie, scatofilie, pedofilie, pana la terorism si canibalism.

Toate astea sunt prezentate cu mandrie sau cu teribilism pe site-urile de profil gen Youtzeava, Break, Flicker, etc. sau pe forumuri.

Din cand in cand se mai sesizeaza administratorii site-urilor si le mai sterg / baneaza userii.
Degeaba. Nimeni nu invata nimic din asta.

Exista farse intre parinti si copii de cativa ani, de iti sta mintea in loc, cum se poate intampla asa ceva. De la labirintul cel infricosator, pana la mancat cacat direct din curul altuia.

Si lumea merge inainte. Cica am evoluat. Nu mai suntem animale.
Ma uit la tomberonarii si gunoierele tarii noastre: traverseaza pe zebra (apropo, de caini si pisici era vorba), se urca in tramvai si merg linistiti printre oameni.
Nu vocifereaza si nu ataca nici macar cand sunt aproape morti de foame. Ci numai atunci cand le facem rau. Nu mai zic de filmul prezentat la ratatii aia de protevisti in care se chinuia o pisica.

Dar tot noi suntem cu nasul pe sus. Tot noi avem pretentia sa fim respectati, fara sa ii respectam pe cei din jur.

Si apropo de jur: jur ca in urmatoarele 2 luni sa carpesc o palma peste botul oricarei muieri, babe, oricarui mos sau tzaran cu manelele la maximum pe telefon, daca imi stau cumva in drum.
Frecventez liniile 8, 41, 300 si metroul de la Politehnica la Eroilor, de le Eroilor le Basarab si de la Basarab la 1 Mai.

C'mon punk, make my day!

0 comments: