Wednesday, March 5, 2008

Confirmari reuniune restransa - clasa D informatica

Salutare din nou.
Se pare ca mai multe persoane nu mai vor sa vina la reuniunea extinsa cu tot liceul ci vor doar o reuniune mai mica, a clasei noastre.

De aceea am mai facut si pagina asta, ca sa confirmam prezenta la o astfel de reuniune.
Daca ne vom strange suficienti, vom face [si] reuniunea doar cu clasa noastra, undeva mai prin iulie, asa cum a reiesit din votul vostru.

Suficienti inseamna doar fostii elevi ai clasei, nu si insotitorii lor. Daca vor fii si din acestia, cu atat mai bine, dar deaocamdata nu sunt luati in calcul.

Ca sa nu mai caut acum linkurile, reamintesc ca locatiile paginilor de confirmari si votul cu perioada reuniunii se afla in partea dreapta jos a paginii.

Confirmari prezenta reuniune restransa - doar cu clasa D informatica:

[confirmat] Catalin Zamfir
[confirmat] Adrian Luca
[confirmat] Aurel Barbulescu
[confirmat] Ciprian Valcea
[confirmat] Alexandru Bolborici


[infirmat] deocamdata nu am suficiente informatii

4 comments:

Anonymous said...

Salutare!!
Mai sunt cateva saptamani pana la revedere si deocamdata nu au platit de cat cativa.Azi am discutat si cu Emilia Oneata care a fost foarte incantata si probabil ca maine va face plata.Daca ea poate nu inteleg dc altii nu pot.Poate ca in spatele acestei carcoteli se ascunde de fapt lipsa dorintei de revedere a colegilor.
Dan


catacc said...

Exact.
Am chef sa ma vad doar cu cativa colegi, nu cu toti din liceu.

Ca sa nu se inteleaga gresit, Emilia nu este in categoria "nu vreau sa o vad", ci dimpotriva.

Fiecare face ce vrea cu timpul si banii lui.


Unknown said...

salut
eu vin la orice, cu conditia sa am timp.
cosmin


JumanjuSp said...

Salutare! Eu prevad ca la acea faimoasa intalinire "numai colegii Informatica D" o sa se intample acelasi lucru, o sa apara 2-3 care vor fi venit si la intalnirea cu toata lumea. Daca ai dorinta sa vii, si amintirile iti sunt dragi, faci pe dracu in patru si participi la intalnire. Ganditi-va si voi cum va fi, in clasa toti adunati acolo. Lasati prostiile si veniti la intalnire, banii ii mai gasesti clipele astea niciodata. Va astept cu drag pe toti la Dragasani pe 19 Aprilie.

AurelB