Sunday, April 20, 2008

0 comments

Food art

Thursday, April 10, 2008

1 comment

Pentru adultii contemporani

Pentru adultii contemporani, pseudo - intelecto - neuro - ipohondri.... adica noi...


Se spune ca zilnic trebuie sa mancam un mar pentru fier si o banana pentru potasiu. De asemenea o portocala pentru vitamina C, o jumatate pepene galben pentru a imbunatati digestia si o cana de ceai verde, fara zahar, pentru a preveni diabetul.


In fiecare zi trebuie sa bei doi litri de apa si apoi sa astepti timp dublu decat timpul pe care ti l-a luat ca sa le bei. Zilnic trebuie sa mananci Activia sau iaurt, pentru a avea "L.Cassei Defensis", care nu stie nimeni ce este, dar se pare ca, daca nu bei un iaurt si jumatate in fiecare zi, incepi sa vezi lumea cam tulbure.


In fiecare zi o aspirina, pentru a preveni infarctul, si un pahar de vin rosu, pentru acelas lucru. Si altul de vin alb, pentru sistemul nervos. Si unul de bere, pe care deja nu-mi mai amintesc pentru ce era. Daca le bei pe toate impreuna, chiar si daca faci o congestie, nu te mai preocupa si probabil nici nu te mai intereseaza.


In fiecare zi trebuie sa mananci fibre. Multe, foarte multe fibre. Trebuie sa mananci intre 4-6 feluri zilnic, usoare, fara sa uiti sa mesteci de 100 de ori fiecare inghititura.


Facand un mic calcul, doar pentru a manca, iti ia cam 5 ore.


Ah, dupa fiecare mancare trebuie sa te speli pe dinti, adica: dupa Activia si fibre, dintii, dupa banana, dintii, dupa mar, dintii...si asa, daca ai dinti, fara sa uiti sa folosesti firul entar, masajul gingiilor, o sorbitura de Plax.


Mai bine umple cada si pune muzica, pentru ca intre apa, fibra si dinti, iti vei petrece cateva ore aici, inauntru.


Daca dormi 8 ore si lucrezi alte 8, plus cele 5 pe care le folosim pentru mancare, fac 21.


Iti raman 3, in care intotdeauna se poate intampla ceva imprevizibil. Dupa statistici, vedem 3 ore zilnic televizor.


Ei bine, deja nu se poate, pentru ca in fiecare zi trebuie sa mergi cel putin o jumatate de ora adica sa te intorci dupa 15 minute, ca altfel dupa o jumatate de ora se face o ora de mers.


Si trebuie sa-ti pastrezi prieteniile, pentru ca sunt ca si plantele: trebuie udate zilnic. Si cand pleci in vacanta deasemeni.


Pe langa asta trebuie sa fii bine informat, asa ca trebuie sa citesti cel putin doua ziare si anumite articole de revista, pentru a compara informatia.


Ah!, trebuie sa faci sex zilnic, dar fara sa ajungi sa fie ca o rutina: trebuie sa fii inventator, creator, sa renovezi seductia.


De asemenea trebuie sa-ti faci timp pentru curatenie, pentru spalat rufe, vase, si nu mai zic daca ai caine, sau alt animal... copiii.


In fine, dupa socoteala mea, imi ies cam 29 de ore zilnic.


Singura posibilitate care-mi trece prin minte este sa faci mai multe lucruri deodata, de exemplu: iti faci dus cu apa rece si cu gura deschisa, asa bei cei 2 litri de apa.


In timp ce iesi din baie cu periuta de dinti in gura, te duci sa faci amor (tantric) in picioare, cu perechea ta, care in treacat se uita la TV si comenteaza, in timp ce tu maturi. Ti-a ramas o mana libera? Cheama-ti prietenii si parintii !!!


Bea vinul (dupa ce iti chemi parintii va fi nevoie).


Iaurtul cu mar ti-l poate da perechea ta, in timp ce isi mananca banana cu Activia si maine schimbati. Cel putin ca deja am crescut, nu mai trebuie sa luam obligatoriul Danonino Extra Calcio in fiecare zi.


Uuuf!!! Dar daca iti raman 2 minute, retrimite asta prietenilor (pe care trebuie sa-i uzi ca pe plante), in timp ce iei o lingurita de All Bran, care face foarte bine.


Si acuma te las pentru ca intre iaurt, jumatatea de pepene, berea, primul litru de apa si a treia mancare de fibra din zi, deja nu stiu ce sa mai fac, dar am nevoie la closet urgent.


Ah, o sa profit si imi voi lua periuta de dinti...


DACA DEJA L-AM MAI POSTAT ALTADATA, SCUZE....ESTE DIN CAUZA BOLII ALZHEIMER, PE CARE, IN CIUDA ATATOR INGRIJIRI, NU AM PUTUT SA O COMBAT

Monday, April 7, 2008

0 comments

Is this Leonardo da Vinci?

Friday, April 4, 2008

0 comments

How 315 Billion Dollars Look Like

How 315 Billion Dollars Look Like

This amounts of money are an impossible for anyone to visualize. Let's have a look, starting with the one dollar ... it's roughly 6 inches long, and 2½ inches wide. It's roughly as thick as a regular piece of paper. Now we will continue to make imagine larger and larger pictures, with more and more money, and at the end I'm sure that you will be amazed by these "mountains" of money, millions, billions. So if you are going to earn so much money you'll need some big deposits if you would like to keep them.


Wednesday, April 2, 2008

0 comments

Human trend


Tuesday, April 1, 2008

0 comments

Girls from SMAEB 2008


See more girls on go4it.ro

0 comments

Fun win MAC - Newton Virus