Wednesday, July 14, 2010

0 comments

Sunt bucuros

Tocmai am aflat ca taratura de Cosmina Pasarin (da, aia inocenta si cica virgina si cica inselata la Vara Ispitelor) s-a cracanat pe o scena la mare, si-a tot infipt niste microfoane prin pizda si alte chestii ce nu pot fi reproduse mintal de un om sanatos, cu educatie si coloana vertebrala, drept pentru care a fost data afara de la TVR.

I s-a desfacut contractul de munca, adios si n-am cuvinte.

Uite ca mai merge ceva in tara asta!

URA!

Thursday, July 1, 2010

2 comments

Sunt trist

Am primit o veste proasta.

Asta dupa ce am primit prima veste proasta legata de vestea asta proasta de astazi.
Asta dupa ce am primit a doua veste proasta care se leaga oarecum de cea de-a treia veste proasta, asta de care va ziceam azi.

Sa le luam pe rand.

1. Situatia economica e naspa. In consecinta, in ultimii 5 ani, publicatiile IT din Romania incep sa includa prin articole si alte componente inafara de cele de IT.

2. Situatia economica e si mai naspa. De asta, in ultimii 2 ani, publicatiile IT incep sa inlocuiasca produsele IT din articole cu alte produse ce nu sunt deloc IT. Cum ar fi brelocuri colorate cu leduri sau boxe mini, analogice, sau chiar ceasuri cu roti care incep sa fuga prin casa pana te dai jos din pat si le prinzi ca sa le dai la mufa.

3. Situatia economica (cel putin din Romania) este atat de naspa, incat publicatia xTremePC scoate un numar aniversar (120) si arunca zvonul ca ar fi ultima aparitie. Colega online si forumul sunt mentionate ca traind bine-merci.

4. Forumul xTremePC incepe sa contina threaduri si posturi care anunta cumva ne-oficial si oarecum oficial faptul ca revista nu va mai fi tiparita, perioada de pauza nefiind precizata. Site-ul si forumul vor fi mentinute online.

5. Proprietarul Chip si celorlalte surori Level, Practic, Foto-Video, etc. anunta faptul ca vrea sa vanda afacerea. Se retrage cu copiii lui in alta tara si nu vrea sa isi mai bata capul cu publicatiile.

Pe langa faptul ca nu mai cumpar Chip de ceva ani deoarece punctul 2 si 3 de mai sus erau o regula majora in revista, mai existau si alte personaje care m-au facut sa renunt la aproape orice legat de Chip. Inafara de forum, abtinandu-ma cu greu sa nu renunt la el, si la revista Level, care in ultima perioada incepuse sa-si revina ca si continut si stil redactoricesc.

6. Acum vreo cateva zile, pe forumul xTremePC a publicat un redactor urmatorul post: "R.I.P.". In threadul aferent ce se intampla si daca se inchide revista.
Tot e bine, ramane site-ul si forumul.

7. VESTEA PROASTA DE ASTAZI.
Forumul (mai ales) si site-ul eXtremePC au fost INCHISE!!!! (atat www.xpc.ro cat si www.xtrempc.ro)

Comunicatul oficial:
" XtremPC

Dragi prieteni,


Ca urmare a situaţiei economice nefavorabile şi a scăderii generale a nivelului de consum, echipa XtremPC este nevoită să vă anunţe cu mare regret închiderea temporară a publicaţiei. Astfel, începând cu 1 iulie 2010 vor fi închise pe termen nedeterminat atât ediţia tipărită a revistei, cât şi cea online, inclusiv forumul XtremPC.


Mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în cei 12 ani de existenţă: cititori, parteneri, membri forumului, celor care ne-au susţinut şi ne-au încurajat în tot acest timp. Speram ca am reuşit pe parcursul acestor ani să vă convingem de profesionalismul jurnaliştilor noştri şi de valoarea materialelor informative pe care le-aţi putut gasi în paginile revistei şi online. Am încercat să prezentăm subiecte cât mai diverse din domeniul IT, care să acopere interesele tuturor cititorilor, fie ca a fost vorba de recenzii, articole despre hardware, software utilitar sau jocuri.


Vă promitem că vom reveni imediat ce situaţia economică ne va permite acest lucru.


Cu prietenie,

Redacţia XtremPC"

Am ramas cu gura cascata.
Pe langa faptul ca eXtremPC era singura revista IT din Romania care merita sa traiasca, prin diversitatea si stilul continutului. Parerea mea.

Ma duc sa plang la baie.

Later edit: se pare ca forumul o sa ramana activ, ceva cu "xpc-forum". Cand o sa fie activ voi pune linkul corect.

Later later edit: forumul este activ la http://xpc-forum.ro/.